Veliki letnji horoskop: Proverite kakve vam letnje šeme i kombinacije spremaju zvezde!

Privucite sreću

Proverite kakve vam letnje šeme i kombinacije spremaju zvezde na ovim tropskim vrućinama!

Ovan

Ovog leta vam se, kao pravom predstavniku vatrenih znakova, smeši vrelo leto – ukoliko ste u vezi, dobro se pazite jer postoji mogućnost da vi ili partner uplovite u paralelnu vezu što će vam veoma iskomplikovati odnose. Za Ovnove će ovog leta naročito biti fatalne Škorpije, tako da, ukoliko se u vezi, pazite se njihovih zavodljivih pogleda. Krajem jula mnogi Ovnovi koji se nalaze u stabilnoj vezi i koji su odoleli prethodnim iskušenjima mogu da očekuju veridbu, zajedničko useljenje ili brak. Od 23. avgusta, kada Mars uđe u Škorpiju,rođeni početkom znaka mogu biti veoma ljubomorni, rođeni krajem znaka zaintrigirani za jednog Jarca, Škorpiju ili Ovna a rođeni sredinom znaka, najverovatnije će se zainteresovati za Blizance ili Vodoliju.

Bik

Slobodnim bikovima se u julu smeši romansa, i to ne bilo kakva, već sa nekom javnom ličnošću. Ukoliko odole tom iskušenju, u narednim mesecima im preti mogućnost da se upuste u zabranjenu ljubav, možda sa kolegom sa posla, zbog čega će vezu biti primorani da kriju. Već krajem jula možete biti u dilemi da li da vezu nastavite ili ne a ako u to vreme budete na odmoru ili na nekom putu, teško da ćete uspeti da odolite šarmu neke Ribe ili osobe koja je preko posla vezana za inostranstvo. Početak avgusta za one zaljubljene donosi nova iskušenja – ukoliko se zaljubite, okolina to neće prihvatiti sa razumevanjem, te postoji šansa da će ogovaranjima i netačnim pričama pokušati da vas razdvoje.

Blizanci

Ovog leta sprema vam se uspeh na svim poljima, tako da vam savetujemo da budete aktivni u svim oblastima života. Ukoliko patite za nekim prekinutim prijateljstvom, sad je pravo vreme da ga obnovite. Što se ljubavnog plana tiče, ukoliko ste slobodni, prepustite se bez zadrške jednoj romantičnoj Vagi ili strastvenom Ovnu – strast će prštati iz tih veza. Zaposlene Blizance krajem avgusta čeka još jedna zamka – poslovni put u inostranstvo sa kolegom. Ukoliko se kraj vas tom prilikom nađe Jarac, velika je šansa da se iz tog puta izrodi ljubav koja će se uskoro potom i ugasiti, jer vaša nemirna priroda ne može da podnese zajedništvo sa pragatičnim Jarčevima.

Rak

Rakove će ovog leta mučiti nepoverenje prema partneru, i to baš u trenutku kada im je više od svega potrebna romantika i zagrljaj voljene osobe. Početkom jula čeka vas mnogo više razmirica i svađa s partnerom. Ipak, zahvaljujući ljubavi, koju oboje nesporno još uvek osećate, uspećete da prevaziđete krizu. Ako nemate partnera, pred vama je zanimljiv period u kome ćete se osećati veoma poželjno. Veze sa vodenim znacima mogu doneti ono što vam je potrebno, romantičnu a stabilnu ljubav, moguće sa Ribama, Škorpijom ili čak nekim Ovnom, naročito ako mu je podznak u vodenom znaku. Rođeni početkom znaka, posebno dame Rakovi mogu biti opčinjene uglednom osobom koja je poznata u javnosti. Za pustolovne Rakove postoji i mogućnost uplovljavanja u tajnu vezu sa nekim od kolega, što se na kraju neće zavšiti povoljno ni za jednu stranu.

Lav

Uvek društveni Lavovi ovog leta mogu očekivati da ljubav pronađu u nekom od izlazaka sa mnogobrojnim prijateljima. Jedna Vodolija mogla bi vam u velikoj meri poremetiti duševni mir ali će se takođe u priličnoj meri i poigravati vama – međutim, nećete dozvoliti da na tome i ostane. Julski Lavovi mogu biti spremni na razne ludosti ljubavi radi i na veoma originalne poteze koji će se svideti partneru dok će avgustovski, naročito rođeni pred kraj znaka biti mnogo romantičniji i spremniji da preko mnogo čega pređu, naročito ako su u vezi sa umetnikom. Težiće stabilizaciji odnosa po svaku cenu.

Devica

Vaš znak je pod velikim uticajem Neptuna, planete zanosa koji od početka ove godine iz vašega astrološkog polja partnerskih odnosa šalje predstavnicima vašeg znaka dobre vibracije. Mnoge avgustovske Device se mogu zaljubiti a one koje su već u nekoj vrsti romantične veze mogu planirati zajednički put sa partnerom mada to ne bi trebalo da bude između 15.jula i 8.avgusta jer bi mogli iskrsnuti neki manji problemi kako na putu tako i u međusobnoj komunikaciji. Sledeći povoljan period biće kraj avgusta kada ćete, naročito ako ste dama Devica biti zainteresovani za partnera koji će biti veoma uporan da vas osvoji, čak i ako niste slobodni. Muškarci Device će biti verovatno tada zainteresovani za neku umetnicu, novinarku ili osobu koja je zbog posla prisutna u javnosti.

Vaga

Predstavnici vašeg znaka koji je pod uticajem Venere biće sve do 7. avgusta u prilici da sposobnost zavođenja oprobaju na nekom Lavu, Vodoliji, Jarcu ili Blizancima. Malo ko će moći da vam odoli, čak ni jedna Škorpija koja će želeti da ima moć nad vama jer ima osećaj da joj izmičete. Početkom septembra vam se može dopasti druga Vaga ili neko vodeni znak – međutim, sve romanse započete u ovom periodu osuđene su na propast. Osobe koje žive u inostranstvu ili rade za strance biće veoma zainteresovane za vas, moguće je romantično poznanstvo ako i sami nameravate da tokom ovog perioda putujete u neku stranu zemlju.

Škorpija

Škorpijama se smeši zaista vrelo leto – teren ćete početi da pripremate već početkom jula, da biste konačan udarac vašoj simpatiji zadali u avgustu. Ovo je period kada ćete razmatrati i zajednički život ili brak, što inače nije svojstveno vama. Dame Škorpije verovatno će biti zainteresovane za Ovna, Jarca ili Vagu i moguće da će se raditi o nekom umetniku, pravniku ili osobi koja je izuzetno ambiciozna i posvećena karijeri i sticanju novca.

Strelac

Strelčevi koji su uspeli da izađu veze koja ih je iscrpljivala, ponovo su u opasnosti da u nju uplove o svaku cenu. Druga opcija jeste zaljubljivanje u osobu podjednako nepouzdanu kao i vi. Krajem avgusta možete iznenada postati veoma posesivni, sumnjičavi i spremni da se svim sredstvima borite za naklonost osobe koja vam je draga. Ako ste rođeni pred kraj znaka, pod uticajem tranzitnog Saturna biti veoma odgovorni i spremni da, čak i ako niste dugo u vezi, planirate brak.

Jarac

Leto je period koji predstavnici vašeg znaka vole i uvek očekuju nekakvu romansu na letovanju ali ona se uglavnom dogodi tek krajem leta ili početkom jeseni. Ako tokom juna i jula odolite čarima nekog koga viđate na poslu a ko će vas u pravom smislu reči „opsedati“, bićete manje više ubeđeni da ste se spasli a da ni sami ne znate od čega. Mnogi predstavnici vašeg znaka će imati potrebu da se povuku u „ilegalu“ a mali broj onih koji su u dugoj vezi ili braku mogu smatrati svoj život sređenim. Od 15.jula do 8. avgusta nećete se spasti od partnerove ljubomore ali se i sami možete osetiti zapostavljenim, naročito ako je partner previše posvećen drugim aktivnostima. Ribe, Škorpija ili Bik mogu biti za vas i dalje najbolji izbor. Sa Blizancima, Strelcem i Devicom moraćete da taktizirate ako želite da veza ne zapadne u ćorsokak.

Vodolija

Kakav god da vam je status i ma kog pola i uzrasta da ste imate veliku potrebu da se ponašate onako kako osećate i da radite ono što želite. Kada krajem avgusta Mars bude ušao u Škorpiju moguće da ćete biti rešeni da sredite situaciju u svom domu ili da ako ste dugo u vezi, planirate brak. Mlade Vodolije će biti pod velikim pritiskom članova porodice koja će se mešati u njihov život i verovatno će biti u procepu između dve podjednako drage osobe, ne znajući za koju da se odluče. Najgore što možete da uradite je da sedite na dve stolice do daljnjeg, očekujući da sudbina odluči umesto vas šta valja činiti. Osim srca, poslušajte ponekad i razum. Moguća je romansa sa Vagom koja je prisutna u javnosti.

Ribe

Mnogi će se ovog leta po prvi put zaljubiti a oni slobodni mogu doživeti romansu na putovanju. Pasivnost vašeg partnera ili osobe koja vam je draga može biti glavni razlog što ćete posle 23. avgusta potražiti društvo nekog Ovna, Jarca ili Škorpije. Od početka jula Neptun će na početnim stepenima vašeg znaka krenuti retrogradnim hodom pa ni vi nećete biti preterano aktivni na polju ljubavi. Zbog toga možete imati nesuglasice sa partnerom i to od sredine jula do 8. avgusta, naročito ako se radi o Blizancima, Devici ili Škorpiji. Oni srećniji predstavnici vašeg znaka mogu planirati zajednički život sa partnerom negde u inostranstvu, naročito ako partnerov posao podrazumeva tako nešto ili mogu, ako su stupili u toku prethodne godne u brak, očekivati uvećanje porodice.

(Dnevno.rs)

Share this post: