VIKEND HOROSKOP: Ovom znaku će u život doći FATALNA LJUBAV

Šta kažu zvezde

foto-ilustracija: pixabay.com

Ne dozvolite da vam loše vreme pokvari raspoloženje. Petak je, a od sutra počinje i vikend. Dakle, vreme je za odmor, provod i zabavu! Osmeh na lice!

OVAN

Na vama je da donesete „završnu reč“ ili konačnu odluku, koja predstavlja pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji. Promene bi već mogle da počnu od ponedeljka, stoga se opustite ovog vikenda kako biste se pripremili za nove radne pobede. U susretu sa voljenom osobom, prvi utisak može lako da vas zavara i navede na pogrešnu reakciju.

BIK

Izbegavajte osobu koja unosi dodatnu nervozu ili negativno raspoloženje u vaše okruženje. Potrebno je da bolje razumete stvari koje partner uporno preć utkuje. Jasno vam je da se do nekih odgovora se ne stiže na lak ili jednostavan način. Iskoristite slobodno vreme i jedno drugom posvetite više pažnje, razgovarajte.

BLIZANCI

Pokušavate da pronađete neko efikasno i zaobilazno rešenje. Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način moze da vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje. Opustite se u bliskom društvu ili uz osobu koja vam je iskreno naklonjena. Vikend je idealan za ljubav.

RAK

Obratite pažnju na različite informacije koje ukazuju na neko praktično i korisno rešenje. Na poslu vas, od ponedeljka, očekuju uspešni rezultati. Nema potrebe da ograničavate svoju maštu, za vikend iznenadite voljenu osobu neobičnim idejama i aktivnom ulogom. Delujete vrlo zanosno u nameri da se dopadnete.

LAV

Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine, ali na kraju ostajete uskraćeni za osnovne uslove koji su vam neophodni. U emotivnim susretima „kolo sreće se okreće“ – negde dobijate, a negde gubite. Sačuvajte lično dostajanstvo u iščekivanju bolje prilike. Sreća je dostižna.

DEVICA

Savetuje se umerenost u poslu, pošto su mogući problemi. Opterećujete saradnike željom za dominacijom. Emotivni nesporazumi su u drugom planu. Odlazak na put trebalo bi da poboljša materijalnu situaciju, makar na kratko. Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera.

VAGA

Na probleme gledate krajnje subjektivno. Razloga za osetljivost, kad bolje razmislite, nemate, ali to je jače od vas. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji. Mogući su zdravstveni problemi, ali ćete ih eliminisati ukoliko na vreme preduzmete konkretne korake.

ŠKORPIJA

Ponekad vaša samovolja u ophođenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Nemojte dozvoliti da vas neko kompromituje u društvu saradnika. Ukoliko imate emotivnih nesuglasica, grešku tražite u svom jeziku, koji ume da bude i pogan. Partner ne može da pređe preko uvreda.

STRELAC

Ukoliko očekujete da vam posao pričini zadovoljstvo, šansa je minimalna. Saradnici imaju prohteve o kojima morate da razmišljate. Spremajte pare. Ljubav je ovog vikenda u prvom planu. Ukoliko se budete usmerili na nju, u kombinaciji sa provodom, biće vam lepo. Stomačni problemi su posledica neadekvatne ishrane. Ništa strašno.

JARAC

Planetarni aspekti nagoveštavaju fatalnu ljubav ili razočaranja. Sredine nema. Neki pripadnici znaka doživeće nezaboravne trenutke sa voljenom osobom, dok će neki patiti. Zdravstveni problemi su psihosomatske prirode, pa najverovatnije nemaju fizički uzrok. Za početak, obratite pažnju na pravilnu ishranu.

VODOLIJA

Sa Ovnom uspevate da nađete zajednički jezik, sa Lavom nikako. Da li ste razmišljali o tome da u vezu unesete nove momente. Recimo, da partneru pričinite iznenađenje. Dosta se trudio, sad je na vas red. Priredite mu iznenađenje, obradujte ga poklonom. Nervirate se i napeti ste bez razloga. Izađite iz kuće i idite bilo kud, promenite ambijent.

RIBE

Okanite se nečijeg saveta, svi su pametni kad nisu u vašoj koži. Uživajte u vikendu, neka se on ne svodi na pasivno razmišljanje o sreći i ljubavi. Pokušajte da konkretnim potezima doživite pravu radost. Problem je u tome što se vi često plašite sreće. Bolje se snalazite u strahovima i nezadovoljstvima, jer ste se sa njima saživeli. Menjajte razmišljanja.

(Astro, Dnevno.rs)

Share this post: