OVAN

Puni ste entuzijazma i sa puno optimizma se fokusirate na poslovne obaveze. Ljubav vam je u mislima, ali nikome ne želite da pokažete u kojoj meri ste emotivno zainteresovani. U toku je period povoljan za probleme sa alergijama.

Dnevni horoskop za četvrtak, 17. septembar 2020. godine

BIK

Ne uspevate da nađete zajednički jezik sa poslovnim saradnicima. Imate velika očekivanja kada je ljubav u pitanju i drugoj polovini upućujete nežne reči i romantične poruke. Što se tiče zdravlja, osećate se odlično.

BLIZANCI

Nezadovoljstvo poslom je na vrhuncu i razmišljate o ostavci. U emotivnom smislu ste impulsivni i skloni da partneru napravite problem. Na polju zdravlja očekuju vas problemi sa eliminatornim sistemom, prenosi Stil Kurir.

RAK

Puni ste optimizma i samouvereno se suočavate sa starim poslovnim problemima. U emotivnom ste padu i ne vidite izlaz iz situacije. U fizičkom smislu ste se ulenjili i to vam uzima zdravstveni danak.

LAV

Osećate da su poslovni problemi preteški i teško rešivi čak i za vas. Emotivno ste zatvoreni, a partner pokušava da vas navede na otvoren razgovor. U fizičkom smislu osećate nedostatak snage i volje da se pokrenete.

DEVICA

Današnji dan nije najbolje prikazan. Izuzetno ste nezadovoljni i nervozni zbog loših finansija. U emotivnom smislu ste neispunjeni, bezvoljni i nemate želju da se socijalizujete. Prija vam samoća. Zdravlje je solidno.

VAGA

Posao vam dobro ide i zadovoljni ste poslovnom situacijom. U emotivnom smislu niste opušteni i imate potencijal da ispadnete iz takta i posvađate se sa partnerom. Pazite šta jedete. Neka hrana vam neće prijati.

ŠKORPIJA

U poslovnom smislu ste totalno demotivisani i bez samopouzdanja. Partner vam pruža priličnu dozu razumevanja i podrške, što vam pomaže da se osećate bolje. Što se tiče zdravlja, skloni ste hroničnoj migreni.

STRELAC

O kolegama nemate povoljno mišljenje i to pokazujete na otvoren i nadmen način. Ljubav je u fazi stagnacije i imate utisak da vam stižu na naplatu greške iz prošlosti. U fizičkom smislu se osećate snažno i dobro.

JARAC

Koristite izreku da lepa reč i gvozdena vrata otvora i na taj način postižete poslovne ciljeve. Danas iznenada dobijate priliku da ostvarite ljubavnu avanturu. Zdravlje vam je dobro. Osećate se mlado i lepo.

VODOLIJA

Jako ste vredni, organizovani i sa puno uspeha odrađujete poslovne obaveze. Lebdite na krilima ljubavi i intenzivno komunicirate sa partnerom. Mogući su problemi sa nesanicom.

RIBE

Posao vas inspiriše i sve obaveze odrađujete kvalitetno, odgovorno i bez zastoja. Osećate emotivnu sigurnost, što vam jako prija i daje osećaj moći. Na polju zdravlja moguć je hormonalni disbalans.

(Noizz.rs)