Za nju kažu da je najmudrija žena Zodijaka, a nije Škorpija

Horoskop

foto-ilustracija: pixabay.com

Ona stalno traži mudrost. Ona uvek govori ono što misli, i govori istinu. Ona je vrlo objektivna i ne dopušta da se u njene emocije upliću. Ona je Vodolija!

Vodolija je nezavisna žena, a svaki pokušaj da je zadržite ili ograničite provokacija je za beg. Trebale bi biti slobodne. Nezavisnost nije samo njena želja, već i njena dobrobit i sreća.

Njena hladna spoljašnjost skriva prijateljsko srce koje će pokušati pomoći svojim prijateljima na sve moguće načine. Ona voli kada su ljudi srećni i veseli i uvek pokušava učiniti sve da se drugi osećaju dobro. Ne očekuje ništa zauzvrat. Jedino što joj je važno jeste da niko ne pokušava da ograniči njenu slobodu, kako bi mogla živeti bez ikakvih obaveza. Jednostavno, dopustite joj da bude slobodna.

Vodolija želi učiniti nešto korisno u životu. Komunikacija s ljudima može joj pomoći da postane sjajan političar, socijalni radnik ili psiholog. Ona je progresivni mislilac i često utiče na stvaranje novih ideja i teorija. Vodolija stalno traži mudrost. Ona uvek govori šta misli i govori istinu.

Ona je prilično objektivna i ne dopušta da mu emocije zamute um. Ponekad može biti šokantno i bolno drugima da čuju istinu, ali Vodolija će je bez obzira na to reći.

Vodolija je vizionarski znak, neukrotiv i intelektualno nezavisan. Vodolija uvek sledi svoj put. Uvek traži intelektualnu stimulaciju i stalno otkriva nešto novo i formira nova mišljenja. Žene rođene u znaku Vodolije pune su paradoksa.

Zanimaju ih potpuno suprotne stvari – žele biti sami, ali žele biti i u velikom društvu.

(Srbijadanas.com)

Share this post: