Zavirite u horoskopski znak vašeg deteta i saznajte šta možete da naučite od njega

Dijeta i horoskop

Vaše dete je ličnost za sebe, a posmatrajući ga kako raste, otkrivamo neke nove pristupe i poglede na život. Zavirite u horoskopski znak vašeg deteta i saznajte šta možete da naučite od njega, odnosno nje.

Ovan (21. mart – 19. april)

Iako dete u znaku Ovna konstantno testira vaše strpljenje, zanimljivo je videti takvu ofanzivnu odlučnost na poslu. Ovan svakom zadatku prilazi oberučke, iz sveg srca, a čak i kada odraste zadržava radoznalost deteta. Njegovu živost i energiju može svako da oseti – oni su jako posvećeni. Zašto biti umoran od sveta, kad svaki dan može biti neka nova avantura?

OVDE pročitajte mesečni horoskop za oktobar!

Bik (20. april – 20. maj)

Može mnogo toga da se kaže o posvećenosti i strpljenju ovog znaka, pa čak i najmlađi Bikovi uvek znaju kako da „iskopaju“ rešenje i drže se plana, prenosi Hafington Post. Ova deca retko krše pravila, imaju odličan osećaj za novac i dugoročan pogled na život, što su izuzetno vredne osobine koje od njih možete da naučite.

Kad je već reč o novcu, 10 starih verovanja kako da ga privučete pogladajte OVDE.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci su uvek spremni da iskuse nešto novo, i nikada ništa ne doživljavaju previše ozbiljno. Ovi leptiri ne brinu ni o čemu, a svaki dan im je nova avantura, često ispunjena intelektualnom stimulacijom i dobrim razgovorom. Ta njihova vesela priroda i pristup životu osobina je koja može pomoći svakom roditelju da prebrodi bilo koju krizu.

Rak (21. jun – 22. jul)

Umiljata, milosrdna i slatke naravi, deca u znaku Raka uvek stavljaju ljubav i porodicu iznad svega. Čak i kada imaju dobar razlog da se naljute, izbegavaju svađe i nisu zlopamtila. Ovo je dobar stav koji vodi ka sreći i pozitivnom razmišljanju. Od njih možete da naučite da uživate u blagostanju.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje. Iako ovo ponekad može biti iritantna crta, oni su često dostojni takve pažnje i zaslužuju je, jer se uvek trude i daju sve od sebe. Biti spreman da zasijaš u svakom trenutku vrlo je težak zadatak za stidljivce, ali je mnogo bolji način da se ide kroz život.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Deca u znaku Device su praktična, izbirljiva i uvek odlučna u nameri da sve odrade savršeno. Ona su u stanju da na trenutak ostave sve svoje probleme i priteknu u pomoć onome kome je pomoć potrebna – čak i strancu u nevolji. Ta njihova osobina svet čini boljim mestom. Ugledajte se na njih!

[adsenseyu4]

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Sukobi i konfrontacije su dve reči koje Vage preziru. One vole sve što je lepo, pa tako i svet u kojem žive. Harmonija je njima veoma bitna, možda upravo zbog toga što oduvek teže balansu. Otmene i pažljive, Vage znaju kako da funkcionišu u društvenom miljeu. Ugledajte se na njih, život će vam biti srećniji i bezbrižniji.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Duboke i nedokučive, Škorpije vole da imaju tajne i drže ih samo za sebe – daleko od tuđih očiju. Njihov talenat je sposobnost da pogledaju ispod površine i da pronađu smisao u svemu, čak i u onim situacijama koje su drugima potpuno besmislene. Od Škorpije možete da naučite kako da dokučite i izanalizirate svakog čoveka.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Vesela, bezbrižna i pravi ljubitelji životinja, deca u znaku Strelca su mekog srca i duše. Ona znaju kako da se opuste, i čini se da ne postoji ništa toliko loše da bi moglo da izazove zabrinutost kod njih. Čak i kada se sami nađu u krizi, oni podignu glavu i nastavljaju dalje. Pozitivan i veseo stav Strelčeva može da vam produži i ulepša svaki dan.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Deca u znaku Jarca su praktična i ciljno orjentisana od samog rođenja. Uvek fokusirana na cilj i plan, ova deca izgledaju kao da se kandiduju za predsednika od prvog dana. Posvećenost i želja za uspehom ih prati kroz ceo život, počevši od želje za odličnim uspehom u školi, pa do velike karijere. Mogu da ostvare mnogo, a od njih se može naučiti da se marljivost svakako isplati.

Vodolija (20. januar – 18. februara)

Niko ne želi da svet učini boljim, koliko mlade Vodolije. Uprkos tome što su pomalo ekscentrične, imaju i te kako uzbudljive ideje da ponude. Uvek razmišljaju u napred. To što su u stanju da dobro razmisle i svet vide iz potpuno druge perspektive, vrlo je dragocena osobina, kao i to što problemima prilaze sa inovativnim rešenjem.

Riba (19. februar – 20. mart)

Kreativno i stvaralački nastrojeno, Riba dete živi u stalnoj bajci. Niko ne voli fantaziju više nego Ribe. Sanjarenje možda nije uvek dobro, ali je definitivno melem za dušu. Biti dovoljno slobodan da slušaš svoje srce i unutrašnji svet, osobina je koja naš um i srce čini zauvek mladim.

(Stil)

[adsenseyu1]

Share this post: